Analysehoek, Jeugd, Toernooien

Succesvol PJK SGS voor BSV

Met een leuke analyse van de partij Robin van Ee – Daan Lensink. Op 6 en 7 januari werd in Barneveld het Persoonlijke Kampioenschap voor de jeugd gehouden, ook wel het PJK. Deelnemers van Baarn waren Yme Brantjes, Kasper Wiegers en Daan Lensink in de A, Menno Muller in de C en Piet-Hein Droogh, Daniel en Veronika Dijkstra in de D.

Resultaten waren er zeker. Veronika werd gedeeld meisjeskampioene en mag een barrage spelen om de titel. Daniel en Piet-Hein eindigden allebei gedeeld 5e met 5.5 uit 9. Menno haalde een mooie 4 uit 7 en behaalde daarmee de vierde plek. Daan en Yme verloren allebei geen partij en scoorden 4,5 uit 6. Yme mag daarmee naar het NK, want Daan ziet af van deze mogelijkheid vanwege studieverplichtingen.

6 comments

  1. Het einde van de partij is niet helemaal correct. Er werd nog Tf5+ Kg7 gespeeld voor Pf4.

  2. Gefeliciteerd Yme en Daan! Jammer dat Daan verhinderd is voor het NK.
    Ook prima prestaties van de anderen. Heeft Veronika die barrage al gespeeld?

  3. Ik zie niet goed hoe ik een comment kan plaatsen onder de video-analyses van Henri, dus doe ik dat maar op deze plaats:
    Hulde aan Henri voor het kundig verlevendigen van onze website!!

    1. Commentaar plaatsen kan inderdaad niet bij de video’s, dwz, het kan wel in Youtube, maar niet via de “comment” methode van . Dit komt doordat de video’s op een andere manier op de site staan dan andere artikelen.

Comments are closed.