Intern, Uitgelicht, Volwassenen

Weinig intern, veel extern

Weinig intern, veel extern

Door twee externe wedstrijden leek het vrijdag erg druk, maar daardoor resteerden voor de interne competitie slechts 5 partijen. Bovendien was slechts van één partij input verkregen. Dat maakt het verslag erg kort!

Jeugdlid Rogier Burger begon wat tam in de openingsfase. Daardoor kon Henk Willemsen langzaam maar zeker wat initiatief krijgen. Vooral de matige pionnenstand van Burger deed hem uiteindelijk de das om. Burger bleef lang tegenstand bieden (“Je weet maar nooit”), maar in zet 75 (!) viel het doek: mat.
Izaäk Schipper is door verlies tegen Hens Albarda uit de toptien geduikeld. Albarda blijft ongeslagen. Nieuw in de toptien is Simon van Voorthuizen na zijn overwinning op Werner Raudenbusch. Johan Vermulst en Henk Meeuwissen staan inmiddels ook te trappelen om de toptien binnen te stappen.
Hopelijk noteren voortaan alle spelers wel enkele karakteristieken van hun partij op het speciaal daarvoor aanwezige formulier!

Alle uitslagen ronde 7:
Albarda – Schipper		1−0
v. Voorthuizen - Raudenbusch 	1−0
Vermulst - Roothaan 		1−0
Meeuwissen - Lier van 		1−0
Burger - Willemsen 		0−1

Stand aan kop:
1.	Duister 	257
2.	Knight	 	245
3.	Spijkerman 	210
4.	Kruiswijk 	210
5.	Albarda 	189
6.	Brantjes 	180
7.	M. Lambrechts 	179
8.	v. Voorthuizen 	170
9.	Kok 		165
10.	Koekkoek 	161

Vrijdag 28 oktober is er geen competitie i.v.m. de ledenvergadering. Maar met een beetje geluk kan er nog wel volop voor de interne rapidcompetitie gestreden worden.