Aankondigingen

We mogen weer!

We mogen weer!

Interne competitie weer van start
Vanaf morgen, vrijdag 21 januari, kunnen we weer schaken in het Rode Kruisgebouw. De jeugd begint zoals altijd om 18:30 uur met lessen en competitie en de volwassenen zijn vanaf 19:45 uur welkom. Ik hoop iedereen dan weer te zien (nieuwkomers zijn natuurlijk ook welkom)! Zoals altijd zal om 19:55 uur de indeling worden gemaakt voor een ronde van de interne competitie.

Coronamaatregelen
Uiteraard is het ieders eigen inschatting of het (qua coronabesmettingen) op dit moment verstandig is om de clubavond te bezoeken. Het dragen van een mondkapje binnen is niet verplicht, hou wel 1,5 meter aan tov. andere partijen, en blijf thuis bij klachten. Het tonen van de coronacheck is bij de volwassenen verplicht (niet bij de jeugd)

Schaaktafels Pekingtuin
Sinds kort staan er drie schaaktafels in de Pekingtuin! Afgelopen zaterdag hebben we deze voor het eerst gebruikt. Hoewel het best fris was, was het ook erg gezellig en er was ook al direct interesse van omstanders! Een geweldige plek om te schaken, zeker als het straks wat fijner weer wordt!

2022-01-15 11.08.01.jpg

Zaterdag 22 januari gaan we hier opnieuw schaken, vanaf 11 uur (tot zeker 13 uur). Kom gerust langs en schaak mee! (alleen bij droog weer)

Wil je op de hoogte gehouden worden over schaken in de Pekingtuin? Meld je dan aan voor de whatsappgroep:
https://chat.whatsapp.com/G33BEhIff2XJQ07NLQDzI4

Pascal Losekoot

Voorzitter / intern wedstrijdleider Baarnse Schaakvereniging