Uncategorized

Voorlopig geen clubavonden vanwege maatregelen

In verband met nieuwe coronamaatregelen, bekend gemaakt op vrijdag 26 november, zijn er voorlopig geen clubavonden (noch voor de jeugd, noch voor de volwassenen).

Wel zijn er enkele mogelijkheden voor onlineschaak en zijn idee├źn voor schaakactiviteiten ’s middags.

Online donderdagavondtoernooien HSG
U wordt van harte uitgenodigd mee te doen aan de online  (Lichess) donderdagavondtoernooien (Zwitsers, A- en B-groep, 10min + 3 sec) van onze buurvereniging, het Hilversums Schaakgenootschap. De informatie daarover (linkjes naar de toernooien) is te vinden in de mail die op 1 december aan de volwassenleden is gestuurd, aanmelden kan ook via https://lichess.org/team/hsg-hilversum

Voor de jeugd word er vrijdag 3 december een online Lichesstoernooi gehouden (zie ook de mail van jeugdleider Rob Boss).

Kersttoernooi Volwassenen zondagmiddag 19 december
Het bestuur heeft het idee opgevat om, binnen de momenteel geldende coronaregels, een kleinschalig kersttreffen te organiseren op zondagmiddag 19 december, voor de leden die dat leuk en verantwoord vinden. Dit toernooi is alleen bestemd voor leden (niet voor gasten) op vertoon van de coronacheck. U ontvang hier nog nadere informatie over.

Kersttoernooi Jeugd op zaterdagmiddag 18 december
Binnen de geldende coronaregels is het idee om een kersttoernooi te houden, zodat de jeugdspelers toch weer tegen elkaar kunnen schaken. Jeugdleider Rob Boss verstuurt binnenkort een mail aan de jeugdleden hierover. 

Verder:
– De SOS competitie is stilgelegd, de wedstrijd die op 3 december gespeeld zou worden gaat dus niet door.
– Ledenwerfactiviteiten staan voorlopig on hold.


Pascal Losekoot
Voorzitter / intern wedstrijdleider