Aankondigingen, Intern, Volwassenen

Nieuwsbrief interne competitie: Rode Kruisgebouw en meer.

Aanstaande vrijdag beginnen we weer! In deze nieuwsbrief informatie (ook per mail verzonden) over de start van het seizoen.

Start interne competitie
Aanstaande vrijdag begint de interne competitie van de Baarnse Schaakvereniging in het RODE KRUISGEBOUW met de eerste ronde. Je hoeft je niet aan of af te melden; er wordt gekeken wie er om 19:45 uur is en diegenen worden ingedeeld. Speelt u wel mee maar bent u pas later aanwezig, meld het dan even.

Locatie / Adres: Burgemeester Penstraat 6, Baarn. Zie routebeschrijving
Gelieve te parkeren op de Brink, niet in de straat

Voor de rest van het seizoen geldt weer de regel: meld je af als je niet kan. Om 17u maak ik de indeling, dus vóór die tijd afmelden. Per mail, telefoon of SMS (je krijgt altijd een bevestiging). Mail heeft mijn voorkeur.

De interne bekercompetitie zal na de ledenvergadering starten, omdat er een voorstel zal liggen om de opzet te wijzigen: met name: het splitsen in twee groepen op niveau, en niet meer kijken naar clubrating bij remise bij de eerste partij.

Massakamp maandag 9 september
Op maandag 9 september spelen we de returnmatch tegen Hoogland. Een uitwedstrijd op een maandag, maar toch hoop ik dat er flink wat spelers meedoen zodat we er een leuke en sportieve strijd van maken.

Het aantal aanmeldingen is nog wat aan de lage kant: Van Brummelen, Duister, Kruiswijk, Lensink, Losekoot, Meijer, Mink, Van Schaik, Schram, Spijkerman. Mocht je nog niet hebben aangemeld of van mening veranderd zijn, meld het!

Cultureel Festival
Aanstaande zaterdag, 7 september, is de Baarnse Schaakvereniging wederom aanwezig bij het Cultureel Festival in de Pekingtuin. Een heel leuk en divers evenement, waar ons doel is de schaakvereniging te promoten. Kom gerust langs bij onze stand (tussen de Chinees en de poffertjeskraam in)

Thema-avonden
Het komend seizoen zullen er wederom drie thema-avonden zijn. Het organisatiecomité zal nog nadenken over de exacte invulling hiervan, maar de data kan je alvast noteren: 1 november, 28 februari, 25 april. Het oliebollentoernooi is trouwens op 27 december.

We verwachten uiteraard weer een goede opkomst, waarbij gasten van harte welkom zijn! Schrijf de data daarom alvast in de agenda en denk aan schakende familieleden / vrienden / kennissen en collega’s.

Kalender
vr 6 september Ronde 1 interne competitie
za 7 september Cultureel Festival – Pekingtuin Baarn.
ma 9 september Massakamp Hoogland – Baarn
vr 13 september Simultaan Clubkampioen (?)
20 september Ronde 2 interne competitie, start interne bekercompetitie
27 september Ronde 3 interne competitie
4 oktober Ronde 4 interne competitie
11 oktober Algemene Ledenvergadering

Sponsorkliks
Wilt je iets online bestellen, denk je dan aan de Sponsorkliks?

Ik wens u een fijn nieuw schaakseizoen toe!

Met vriendelijke groet,

Pascal Losekoot
Intern wedstrijdleider Baarnse SV