Aankondigingen, Jeugd, Toernooien, Volwassenen

Snelschaakkampioenschap Baarnse Schaakvereniging

Snelschaakkampioenschap Baarnse Schaakvereniging

Op vrijdag 18 mei aanstaande organiseert de Baarnse Schaakvereniging voor de eerste maal het BSV-snelschaakkampioenschap. Dit clubkampioenschap is, het woord zegt het al, enkel voor leden van de vereniging. Er worden 9 ronden gespeeld; het speeltempo is 5 minuten per persoon per partij met een toegift (increment) van 3 seconden per zet. De winnaar mag zich snelschaakkampioen van de Baarnse Schaakvereniging voor het jaar 2018 noemen en ontvangt behalve talloze felicitaties een prachtige wisselbeker.

De Baarnse Schaakvereniging kent reeds enige tradities, zoals de jaarlijks terugkerende thema-avonden, het Oliebollentoernooi, het Caf├ęschaaktoernooi en niet te vergeten het Jan Overbeek rapidtoernooi. Maar in het kader van ‘een nieuwe lente, een nieuw geluid’ willen we met ingang van dit jaar een nieuwe loot toevoegen aan deze welige stam.

Aanmelden voor het kampioenschap kan op de avond zelf tot uiterlijk 19.45 uur. Het toernooi start om 20.00 uur. Een ieder is, mits (ere)lid van de BSV, van harte welkom!