Aankondigingen, Uitgelicht

Schaakvereniging doet mee met sponsorplan Schmidt & Koelewijn!

Schaakvereniging doet mee met sponsorplan Schmidt & Koelewijn!

Sinds medio juni 2017 doet onze vereniging mee met het sponsorplan voor verenigingen van doe het zelf en woondecoratiewinkel Schmidt & Koelewijn aan de Dalweg 16 te Baarn. De formule is simpel en duidelijk. Voor elke bestede euro krijg je als klant 10 procent korting én krijgt de vereniging die 10 procent ook!

Het enige wat je moet doen, is bij de betaling zeggen dat je ‘spaart’ voor de Baarnse Schaakvereniging! Dus als je wat nodig hebt voor huis, zoals verfbenodigdheden, raamdecoratie, zonwering, glas, behang of vloerbedekking kun je dit met genoemde korting aanschaffen bij Schmidt & Koelewijn. Dit geldt zeker niet alleen voor leden van onze vereniging, maar ook voor ieder ander die onze vereniging een warm hart toedraagt. Zegt het dus voort en laat onze naam horen bij de aankoop van spullen in deze winkel! Kijk voor het volledige assortiment op www.schmidt-koelewijn.nl

Denk je trouwens bij digitale aanschaf van spullen ook nog wel aan ‘Sponsorkliks’?? Zie de link rechts boven op onze website. Door gebruik te maken van die link krijgt onze vereniging een klein percentage provisie van het aankoopbedrag. Kleine moeite en ook leuk meegenomen, toch?