Uncategorized

Schaakseizoen gaat weer van start

Schaakseizoen gaat weer van start

De zomervakantie zit er (voor de meesten) op; vrijdag is er dan ook weer gelegenheid om te schaken!

Vrijdag 25 augustus zijn vanaf 18:30 uur de jeugdleden (en eventuele introduc├ęs) van harte welkom om de schaakspieren weer op te warmen. Er is nog geen les. Vanaf 20:00 uur is er vrij schaken voor volwassenen / oudere jeugdspelers

De week erop, op vrijdag 1 september, is er een informatieavond voor alle leden.

Het tijdschema daarvoor is:

18:30 uur start jeugd
19:00 uur informatiemoment voor alle ouders, oudere jeugdspelers en volwassen leden om vooruit te kijken naar het komende schaakseizoen. Wat gaan we doen? Hoe gaan we dat organiseren? 

Bestuurslid gezocht
Binnen het bestuur (Penningmeester Frits en jeugdleider Rob) heb ik aangegeven ,mij na de afgelopen periode van 2 jaar niet herkiesbaar te stellen voor nog een periode als voorzitter. Wel blijf ik graag betrokken als lesgever. 

Daarom zijn we op zoek naar iemand die het leuk vindt om te helpen in het bestuur, bijvoorbeeld als voorzitter of secretaris. Wil jij je bijdrage leveren aan de schaakclub? We (Rob, Frits en ondergetekende) horen het graag!

Ook andere ondersteuning is natuurlijk van harte welkom!

Appgroep jeugdafdeling 

Er is sinds kort ook een appgroep voor ouders van jeugdleden, waarin we mededelingen kunnen doen (zoals bijvoorbeeld bij een gevonden jas). Voor toegang, zie de link in de e-mail die aan alle leden is verstuurd.