Aankondigingen, Uitgelicht

Schackkväll / Sjakk-kveld / Skakaften – Scandinavische schaakavond

Schackkväll / Sjakk-kveld / Skakaften – Scandinavische schaakavond

Aanstaande vrijdag 26 februari is het zover: de Schackkväll / Sjakk-kveld / Skakaften ofwel de Scandinavische schaakavond. Na eerder succesnummers zoals de Argentijnse schaakavond, Noche de Ajedrez, Soirée d’Échecs Français en de Scacchi Italia is nu het noorden van Europa aan de beurt: Scandinavië.

Onder begeleiding van Scandinavische hapjes en drankjes zal eerst de Scandinavische opening worden uitgelegd, en daarna zullen er partijen mee worden gespeeld. De eerste zetten zijn 1.e4 d5 2.exd5 Dxd5 3.Pc3 Da5 en dan zal Ashley Krishnasing een geheim en gevaarlijk idee laten zien, dat we om veiligheidsredenen niet op deze website kunnen publiceren.

De geruchten dat de alle hapjes bij IKEA gekocht zullen worden zijn overigens niet juist, ook deze keer zal in elk geval onze huiskok Rob Boss voor smakelijke lekkernijen zorgen.

Uiteraard staat deze avond weer open voor niet-leden, huisschakers, kennissen en kan iedereen die weet hoe de stukken moeten meespelen! Neem dus gerust een introducé mee. Aanmelden is niet noodzakelijk maar kan wel, in de comments of via deze facebook evenement link.

På gjensyn / Vi ses! (meer begroetingen)

1 comment

Comments are closed.