Aankondigingen, Uitgelicht

Brink centraal bij opening schaakseizoen op PlayFountain

Brink centraal bij opening schaakseizoen op PlayFountain

Het Baarnse schaakseizoen zal donderdag 27 augustus vanuit het centrum van Baarn geopend worden met een groot schaakspel op de Brink. Bij het schaakspel is het centrum erg belangrijk en voor de Gemeente Baarn geldt hetzelfde. Op het moment dat de PlayFountain zijn fonteinen uitzet, elke avond om 19 uur, zullen grote schaakstukken op de ondergrond van de PlayFountain – een “schaakbord” van grote proporties – worden opgesteld voor iedereen om mee te schaken. De afspraak is dat de fonteinen tijdens de partij niet in werking zullen treden, maar of dat echt zo is, dat zal de praktijk moeten uitwijzen…

De eerste partij zal donderdagavond 27 augustus om 19 uur gespeeld worden tussen de wethouder van Sport, Erwin Jansma, en de voorzitter van de Baarnse Schaakvereniging, Martijn Kruiswijk. De schaakstukken zullen verder vrijdagavond 28 en zaterdagavond 29 augustus worden gebruikt, telkens vanaf 19 uur. Ook op de bankjes erom heen kan het schaakspel beoefend worden en wie interesse heeft om het spel te leren kan ook terecht.

Wat is de PlayFountain?

De Baarnse Schaakvereniging wil de Stichting PlayFountain danken voor deze mogelijkheid en wil graag wijzen op de crowdfundingsactie, die dit mogelijk heeft gemaakt en waarvoor nog steeds giften welkom zijn: Rabobank rekening NL86RABO0302950265 tnv. Stichting PlayFountain.

Over de Baarnse Schaakvereniging
De Baarnse Schaakvereniging is een gezellige vereniging voor jong en oud. Clubavond is elke vrijdagavond vanaf 4 september, speellokaal het Rode Kruisgebouw, Burg. Penstraat 6, Baarn. De jeugd begint om 18:30 uur; de volwassenen om 19:45 uur. Meer informatie is te vinden op www.baarnseschaakvereniging.nl of via info@baarnseschaakvereniging.nl.

2 comments

Comments are closed.