2005

Oudjaarstoernooi Baarnse Jeugd

Op vrijdag 30 december vond in Het Poorthuis in Baarn het traditionele Jeugd Oudjaarstoernooi plaats. Er werd geschaakt in drie categorieën: tot en met 9, 12, en 16 jaar. Het was een heel gezellig toernooi. In de pauze waren er oliebollen voor alle deelnemers en er was een snelschaaksimultaan.
De groep tot en met negen jaar werd gewonnen door de zevenjarige Tijs Aarsen, die al zijn partijen won! Rosa van Leeuwen werd tweede en het beste meisje, met 5 punten, en Maurits Droogh, als niet-clubschaker heel knap met 4 punten derde. De beste niet-clubschaker na Maurits waren Arthur Bouma en Milo Kleynjan, die daarvoor beiden een medaille kregen.

De groep tot en met 12 jaar werd gewonnen door Kasper Wiegers. Tweede werd Koen Postma, derde Tim Arends. Pär van den Broek kreeg de prijs voor de beste niet-clubschaker. Beste meisje werd Irene van Leeuwen. De groep tot en met 16 jaar werd gewonnen door Daan Lensink, voor Loran Hamelink en Jan Postma.

Foto’s

Loran Hamelink

Kasper Wiegers

Tijs Aarsen

de indeling wordt gemaakt

20051230oudjaarstoernooi_002.jpg

20051230oudjaarstoernooi_ 001.jpg

20051230oudjaarstoernooi_004[1].jpgDe jeugd van de Baarnse Schaakvereniging schaakt elke vrijdagavond vanaf 18:45 in Het Brandpunt, Oude Utrechtseweg 4A. Ook nieuwkomers zijn van harte welkom. Voor meer informatie, neem contact op met Pascal Losekoot.—Pascal Losekoot