Aankondigingen, Uitgelicht

Nieuw schaakseizoen staat voor de deur

Nieuw schaakseizoen staat voor de deur

Aanstaande dinsdag wordt het zomerschaak bij Café de Verfrissing afgesloten met de laatste twee rondes. Gezellig buiten schaken met een drankje erbij!

20160823_201401

20160823_201305

Dan, op vrijdag 2 september, begint het nieuwe schaakseizoen. De jeugd zal vanaf 18:30 uur onder leiding van de nieuwe jeugdleider, Jan Kessler, kijken hoe de stukken bewegen. Hierbij zijn nieuwkomers uiteraard van harte welkom.

In de prachtig vernieuwde grote zaal van het Rode Kruisgebouw zal daarna vanaf 19:45 uur de eerste ronde van de interne competitie worden gespeeld. Leden of geïnteresseerden hoeven zich niet aan- of af te melden voor deze eerste ronde: op tijd aanwezig zijn is genoeg om een tegenstander te treffen.

Een dag later zal de Baarnse Schaakvereniging van 11-17 uur in de Pekingtuin bij het Cultureel Festival acte de présence geven. We zijn hier te vinden op het Kinderplein en te herkennen aan een groot schaakspel. Verder kan je hier leren schaken, of je krachten meten met een van de spelers van de schaakvereniging.

Op vrijdag 9 september zal de traditionele simultaan tegen de clubkampioen, Pascal Losekoot, plaatsvinden. Ook daarbij zijn gasten of geïnteresseerden van harte welkom.

Gespeeld wordt in het Rode Kruisgebouw, Burgemeester Penstraat 6. Meer informatie over de Baarnse Schaakvereniging is te vinden op www.baarnseschaakvereniging.nl.

1 comment

  1. Voor Mario en Rien is het schaakseizoen al begonnen door deelname aan het Eemland Schaaktoernooi in Bunschoten bij En Passant, Mario heeft een prima start met 1,5 uit 2 tegen sterkere ratings, Rien moet nog op gang komen met 0 uit 2 tegen 1600 ratings, maar treft nu de lagere ratings dus nog volop kans.

Comments are closed.