Aankondigingen

Martijn Kruiswijk nieuwe voorzitter schaakvereniging

Martijn feliciteert Marco met diens erelidmaatschapTijdens de afgelopen vrijdag gehouden Algemene Ledenvergadering van de Baarnse Schaakvereniging heeft Marco Meijer de voorzittershamer overgegeven aan Martijn Kruiswijk. Na 13 jaar voorzitterschap vond Meijer het welletjes. Omdat hij al vele jaren erg actief is binnen de schaakwereld vond hij het nu tijd om een flinke stap terug te doen en wat meer voor zijn privéleven te kiezen.

Dat zijn inzet voor de schaakvereniging erg gewaardeerd werd, bleek wel uit het feit dat de eerste taak van opvolger Kruiswijk bestond uit het benoemen van Meijer tot erelid van de Baarnse Schaakvereniging wegens zijn vele verdiensten voor de vereniging en de regionale schaakbond. In zijn dankwoord refereerde Meijer aan tal van bijzondere gebeurtenissen, waaronder vooral de organisatie van de festiviteiten rondom het 60-jarig jubileum van de vereniging. Hij wenste Kruiswijk een verfrissende start en veel succes toe als nieuwe voorzitter.

Martijn Kruiswijk is een betrekkelijk nieuwkomer binnen de Baarnse Schaakvereniging. Hij is zelf nog maar net een jaar lid, maar is al langer bij de vereniging actief in de jeugdafdeling. Zijn dochter is ook 5 jaar lid geweest van de schaakvereniging. Kruiswijk aanvaardde het voorzitterschap graag en kondigde aan er met frisse moed tegenaan te gaan in deze gezonde en licht groeiende vereniging.

3 comments

  1. Dank aan Marco voor de vele jaren inzet en veel succes gewenst aan de nieuwe voorzitter!

Comments are closed.