Beker (intern), Volwassenen

Loting beker kwartfinale

Vorige week vrijdag is de loting verricht voor de kwartfinale van de bekercompetitie:

Meijer-Spijkerman
Krishnasing – Lensink
Pandelaar – van Brummelen
Wiegers – Losekoot

Voor zover beide spelers er zijn, zullen ze vanaf 3 mei worden ingedeeld.

6 comments

 1. Op zich is het leuk tegen Pandelaar te loten.
  Maar het nadeel is dat hij aangeeft wanneer hij wil spelen, omdat hij normaal nooit komt. M.a.w. hij kan zich langer en beter voorbereiden omda hij zelf bepaald of hij komt.
  Ik zou graag vanavond die wedstrijd nog niet spelen, maar ruim vantevoren weten wanneer hij aanwezig is.
  Ik hoop dat de wedstrijdleider dit kan begrijpen.

  Tot vanavond.
  Rien

 2. Begrijpelijk Rien,

  misschien kun je dit in overleg met Vincent doen, want dat is vaak de bedoeling als een speler incidenteel komt. Ik kan me herinneren dat ik dit ook in het verleden deed met Simon van Voorthuizen. Ik had hem toen gewoon gemaild om een afspraak te maken en dat ging goed!

 3. Verder vind ik het prima om te bekeren, maar dit zou betekenen dat ik tweemaal achtereenvolgens tegen Daan zou moeten. Persoonlijk vind ik dit niet optimaal, kijkend naar mijn seizoen (aantal wedstrijden/aantal tegenstanders), dan lijkt het wel een vierkamp die ik aan het spelen ben…

 4. Ik begrijp het allemaal ­čÖé Ik zal dit weekend even een mail sturen over een afspraak voor de wedstrijd van Brummelen – Pandelaar.

 5. correctie: Pandelaar – van Brummelen ­čśë

Comments are closed.