Extern, Jeugd

Jeugd speelt twee keer gelijk

Zowel het D1-team als het A2-team speelde op vrijdagavond 16 maart gelijk. Voor het A2-team is dat een belangrijk punt, want hiermee handhaven ze de koppositie in hun groep. Ze zijn nog slechts één winst verwijderd van het kampioenschap in de SGS A-groep. Bij promoveren mogen ze volgend jaar meedoen in de KNSB promotieklasse. Foto: de kopmannen Daniel en Mees tegen elkaar.

De wedstrijd van het D2-team tegen Moira Domtoren was er ééntje die al eerder op het programma stond, maar toen vanwege omstandigheden verzet moest worden. Piet-Hein had zelfs zo’n zin in de wedstrijd dat hij geruime tijd van te voren al aanwezig was. Dat betaalde zich helaas niet af in een punt. Het Baarnse team liet zien dat het sterke spelers had, maar moest het ontgelden tegen de breedte van het team van Moira. De eerste twee borden werden gewonnen door Daniel en Arthur, maar Piet-Hein en Veronika moesten het punt laten.

Stand D2

Bij het A2-team waren het Mees Heeringa en Menno Muller die de punten pakten. Milo Kleynjan had hier misschien meer van kunnen maken, omdat hij op een gegeven moment remise had mogen claimen. Toen zijn tegenstander de zettenherhaling uiteindelijk toch uit de weg ging was het hiervoor te laat. De volgende wedstrijd van de A2 is tegen Hoogland, welke op dit moment laatste staat in de SGS A-klasse.

Stand A2