2006

Informatiemail jeugd

Beste jeugdspeler,

Vanavond begint het nieuwe schaakseizoen. In deze informatiemail wil ik je graag een paar belangrijke dingen vertellen. Laat deze mail daarom ook door je ouders lezen!

 

Kalender

De eerste drie weken van het seizoen beginnen we met ‘inschaken’. Dan zijn ook nieuwkomers van harte welkom (later trouwens ook). Ik hoop ook dat je vriendjes of vriendinnetjes meeneemt die willen schaken of willen leren schaken!

vrijdag 25 augustus – Vrij schaken

vrijdag 2 september – Vrij schaken

vrijdag 9 september – Vrij schaken

vrijdag 9-zondag 11 september: Schaakkamp.

vrijdag 16 september – Eerste lesavond

zondag 24 september – NK Schaken voor clubteams – Mierlo (meer informatie volgt nog)

De clubavonden beginnen zoals altijd om 18:45 uur en duren tot 20:00 uur.

Schaakkamp

Van vrijdag 9 tot en met zondag 11 september hebben we een schaakkamp in Blaricum/Huizen. Tot nu toe doen van onze vereniging de volgende leden mee: Gino, Tijs, Kasper, Ashwin, Jesse, Stefan. Totaal zijn er nu 28 aanmeldingen, er is nog ruimte. Wil je alsnog meedoen? Schrijf je in bij p.losekoot@xs4all.nl, of kijk voor meer informatie op www.baarnseschaakvereniging.nl.
Op 9 september is er voor de overige leden gewoon (vrij) schaken in Het Brandpunt

Extra schaaktraining

Ook komend seizoen kan je extra schaaktraining krijgen, naast de schaakles op de club. Over de SGS trainingen, komend seizoen op 9 zondagmiddagen, krijg je nog meer te horen. Je kan echter ook privétraining krijgen (of in kleine groepjes) van mij! Deze training is bedoeld voor enthousiaste schakers die graag beter willen schaken. En die zijn er zeker bij onze vereniging! Leden van onze vereniging kunnen ook een ‘knipkaart kopen: 10 uur privétraining op stap 1 tot en met 5 niveau voor 150 euro! Voor meer informatie kan je kijken op mijn site www.schaaktraining.nl.

Schaaklink – www.chesshere.com

Wil je op het internet schaken? Een interessante link is www.chesshere.com, waar je rustig de tijd hebt om je zetten te doen – correspondentieschaak noemen we dat. Vroeger ging dat per post, tegenwoordig kan het via het internet.

Opiniepeiling

Tot nu toe gaven we informatie altijd op papier door, met de Baarnse Snelschaakklok. Een idee zou zijn om het bijvoorbeeld twee-wekelijks per mail door te geven, zoals in deze mail. Misschien wel zo modern. Maar wat vind je / vinden je ouders daarvan? Per mail of op papier? Geef je mening (p.losekoot@xs4all.nl)!—Pascal Losekoot