Uncategorized

Geslaagde thema avond bij de Baarnse schaakvereniging

Geslaagde thema avond bij de Baarnse schaakvereniging

Vrijdag 17 mei werd er weer gewoon geschaakt bij de jeugd. De opkomst was niet bijzonder hoog. Nog niet alle vakanties waren voorbij. Bij de senioren stond er iets bijzonders op het programma: de Petrov defense. Hier hadden een aantal leden zich voor ingespannen en het nodige werk werd beloond.

Na een korte introductie van Rogier Burger en Ashley Krishnasing, waarin de opening werd besproken was het schaken geblazen. Onder de gegadigden was ook oud lid Waldemar Moes. Voor diegenen die het schaken langer volgen geen onbekende naam in Baarn en omstreken. Ook Andre v/d Braak en Jelle Bijleveld waren van de partij.

Er werden 3 rondes gespeeld. Jeugdlid Tobias Pothof en vader Hendrik Pothof hadden zich aangemeld. Ondanks hun plezier moesten zij pas op de plaats maken wegens afspraken op de volgende dag. Tussen de rondes in werd er een korte pauze gehouden en om de stemming erin te houden had Rob Boss voor een typisch hapje en drankje gezorgd dat aansloot op het thema. Al met al een geslaagde avond. Dat beloofd meer volgend seizoen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *