2005

Bezoek NK Schaken 24 juni


Van 17 tot en met 29 juni (rustdagen: 21 en 26 juni) wordt in Hilversum het NK Schaken gehouden. Na een aantal jaren Leeuwarden is de speelzaal nu zelfs op fietsafstand.

Loet van Wely gaat proberen zijn titel te verdedigen, maar toppers als Jan Timman, Tiviakov en Sokolov liggen op de loer, terwijl ook een aantal sterke jeugdspelers, waaronder de Soester Daniël Stellwagen, meespeelt.
&nbsp

De bedoeling is om op zaterdag 24 juni een bezoek te brengen aan dit bijzondere evenement. We vertrekken om 13:30 vanaf Het Brandpunt. Er is voldoende te doen. Zo zijn er dagelijks simultaans waar je aan kunt schuiven en is er commentaar bij de partijen. We blijven tot de tijdnoodfase (17:30 uur). Ik vermoed dat we rond 18:00 uur weer terug zijn bij Het Brandpunt.

Uiteraard kan je zelf een bezoek brengen aan het toernooi, waar voldoende te beleven is.

Speellokaal

Er wordt gespeeld in één van de grootste studio’s op het Media Park in Hilversum – Studio 22, Sumatralaan 45, 1217 GP Hilversum.

Aanmelden

Wil je mee? Stuur dan een mailtje naar Pascal Losekoot (p.losekoot@xs4all.nl). Geef ook even aan of je op eigen gelegenheid gaat of meereist vanaf het Brandpunt.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden hieraan, neem wel wat (geld voor) eten en drinken mee.—Pascal Losekoot