Extern, Jeugd

Baarn A1 tweede in promotieklasse jeugdclubcompetitie

Net als vorig jaar speelden Yme Brantjes, Daan Lensink, Kasper Wiegers en Geertièn de Vries drie zaterdagen op verschillende locaties in het land voor de jeugdclubcompetitie. Vorig jaar werd er op het nippertje aan degradatie ontsnapt en het doel was om het dit jaar beter te doen. Dat is ook zeker gelukt.
Ook Mees Heeringa mag genoemd worden. Op de eerste zaterdag verving hij Geertièn en haalde netjes een score van één uit twee. Vooral Kasper Wiegers was erg op dreef. Met zes uit zeven op het derde bord is hij de topscoorder van het Baarnse team en een belangrijke bijdrage voor de uiteindelijke tweede plaats.

Baarn verloor uiteindelijk alleen van de nummer één, Minerva. Verder speelde ze gelijk tegen de nummer drie, Assen. Met elf matchpunten uit zeven wedstrijden is de tweede plek een verdiende voor het Baarnse team.

Helaas promoveert alleen het eerste team van de promotieklasse en komt Baarn daar dus niet voor in aanmerking. Volgend jaar is het laatste jaar dat Geertièn en Daan mogen uitkomen voor het A-team. Ook dan hopen we weer een mooi team en goede prestaties neer te kunnen zetten.

Uitslagen JCC—Daan Lensink