Aankondigingen

Analyseavond maandagavond 5 maart

Op maandagavond 5 maart is er weer een analyseavond bij Rob Boss op de Wetstraat 18 in Baarn.
Je bent vanaf 19:30 uur van harte welkom.

Wat gaan we doen?
– Warming up door enkele tactiek stellingen uit “1000 Checkmate Combinations, Victor Henkin” dat Ed Duister aan het bestuderen is *
– Pascal Losekoot heeft een onderwerp “Remise” uitgewerkt
– Analyse van meegebrachte partijen

Voor wie?
– Voor alle leden van de Baarnse SV
– Je hoeft je niet van te voren aan te melden.

Kosten?
Geen.

* op voorbehoud dat Ed aanwezig is.

6 comments

  1. Gaan we hier aanmelden? Uiteraard ben ik er ook 🙂

    1. Ik ben benieuwd naar je manke paard. Ik heb ooit in Voorloper geschreven over het probleem met het manke paard, wat ik omschrijf als het eindspel K (in de hoek)+P+randpion tegen K, waarbij het remise is omdat het witte paard de koning niet kan wegjagen.

  2. Dan meld ik me ook maar hier aan. Hoewel ik niet zo gek ben op manke paarden en dolle torens. Een stilstaande loper lijkt me wel wat, maar ik denk dat ik maar iets vloeibaars of iets te happen meeneem…

Comments are closed.