Jan Overbeek Rapidtoernooi

Ter ere van ons erelid Jan Overbeek organiseert de Baarnse Schaakvereniging op zaterdag 10 februari 2018 de derde editie van het Jan Overbeek Rapidtoernooi. Een toernooi voor volwassen schakers, waar ieder op zijn eigen niveau de strijd aan kan gaan. U bent van harte welkom om mee te doen!

jan-overbeek-rapidtoernooi-2017-poster

InschrijvenPoster (PDF)Flyer (PDF)

De derde editie van het Jan Overbeek Rapidtoernooi is qua opzet gelijk aan het succesvolle edities in 2016 en 2017. We kregen veel enthousiaste reacties en hopen het dit jaar weer net zo leuk/spannend te maken. Het aantal deelnemers is gelimiteerd tot 96, waarbij de ontvangstdatum van het inschrijfgeld als inschrijfdatum geldt.

Datum: zaterdag 10 februari 2018, 10.00 uur – ca. 17.00 uur

Locatie: Het Brandpunt, Oude Utrechtseweg 4-A, Baarn – vlakbij het station, gratis parkeren!

Inschrijfgeld: € 9 door overmaking naar bankrekening Baarnse Schaakvereniging

Formule: Poules van 8 spelers, indeling op speelsterkte. 7 ronden 20 min p.p.p.p. bedenktijd

Prijzen: Per groep € 25/€ 15/€ 10 voor 1e/2e/3e plaats; Topgroep: € 50/€ 30/€ 15 voor 1e/2e/3e plaats, wisselbeker.

Vul het onderstaande formulier in of mail naar henri@baarnseschaakvereniging.nl

Inschrijfformulier (Entry form)

Uw naam / your name (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)